Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje... opłaca się je robić?

kalmafiozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się misje robić, weźmy na przykład Solar, możesz zarobić z misji na podstawowe eq.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wszystkie misje warto robić ;)

Nie wszystkie :) Np. pusta butelka na 1-5 lvl kto ma czas na pie.... się z dzikiem aż dropnie pestka?

A nagroda z misji też za duża nie jest. To już więcej zdobędziesz przez expa .

Misje od 30+ warto robić no i oczywiście misje z cenną nagrodą srebrna bransa itp.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Ja grałem na Solarze od zera to je robiłem, bo ceny są tam bardzo niskie, i kasiorka zawsze się przyda.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Głowną misją którą opłaca sie robić jest napewno biolog. Reszta misji tez jest ważna bo można dostać troche yang przez co można zarobić na początkowe EQ.

Opublikowano

Takie misje na których naprawde można zarobić zaczynają się od 30 lvla z tymi stronami pamiętnika reszta to badziew .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Warto robić misje.

Szczególnie Badania biologa ,za które dostaje się cenne przedmioty i bonusy .

Lub strony pamiętnika , za który otrzymujemy duży exp.

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

ja mam zawsze satysfakcję jak zrobię kilka misji, a przy okazji mnie miejsca zajmują :P

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Hmm... Mnie już te misje nie jarają, miałem kiedyś dużo wyższy lvl niż obecnie, robiłem wszystkie misje, teraz mi się już nie chce.

Jest możliwość usunięcia tych migających znaczków z mpc?.

Opublikowano

Jak expisz to oplaca sie je robić jak lotasz to sie nie opłaca proste :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...